Derfor er det fedt at blive 18 år

01 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

At fylde 18 år er en stor milepæl i alle menneskers liv. Du har sikkert ventet på denne dag i lang tid, og nu er den endelig kommet! Hvis du er som de fleste mennesker, er der mange grunde til, at du bør glæde dig over din 18-års fødselsdag. Vi vil benytte lejligheden til at liste nogle af dem nedenfor – og samtidig ønske dig tillykke med de 18 år!

 

 

 

Alle de muligheder

Du får lov til at stemme! Det betyder, at uanset hvem der vinder valget, vil du have haft din mening at sige og spillet en vigtig rolle i beslutningen om, hvem der skal repræsentere vores land. Du kan drikke alkohol lovligt nu! Det er slut med at snige dig ind på barer med falske ID-kort og risikere dumme bøder. Du kan også køre bil lovligt nu! Du skal selvfølgelig bare lige igennem nogle køre- og teoritimer først.

 

Bliv 18 år og få dit kørekort

Du har længe ventet på denne dag og du har været i gang med at tage dit kørekort på en køreskole i Århus, i Odense eller måske i København. Stedet er uden betydning, for nu er du endelig blevet 18 år og du kan nu få dit kørekort og køre lovligt uden nogle ved din side. Det er uden tvivl en af de ting, som de fleste glæder sig til ved at runde de 18 år.

 

Du kan gå i byen og få serveret alkohol

Efter alle de år, hvor du har set folk gå i byen og hygge sig, så er det endelig din tur. Du kan nu gå i byen og få serveret alkohol, fuldstændig lovligt. Der er ingen tvivl om, at det bliver en aften, som du sent glemmer – så ta’ dine bedste venner og veninder under armen, som selvfølgelig også er fyldt 18 år, og dans jer gennem natten på dansegulvet.

Flere Nyheder