Få en snorkeskinne hvis du snorker meget

16 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mange danskere døjer med tung og højlydt snorken hver eneste nat – til stor fortrydelse for deres sengepartnere. Er du en af de ramte kan du med fordel læse med her.

Slip for snorken med en snorkeskinne

Måske føler du dig ikke selv videre generet af din snorken. Det er meget sandsynligt at du slet ikke lægger mærke til den. Men faktisk vil tung snorken være farlig for dig.

Du kan risikere ikke at få ilt nok til kroppen, hvilket kan medføre at du føler dig træt og uoplagt når du vågner. Dette skyldes samtidig de mange gange i løbet af natten du er vågnet fordi du ikke har kunnet få luft.

Du er muligvis ikke bevidst. Men det ændrer ikke på at din krop kan tage skade af snorkeriet. Du er nemlig i fare for at udvikle søvn apnø hvis din snorken er meget udtalt, og blot er blevet mere heftig i løbet af de seneste år.

Snorkeskinne

Søvn apnø er en farlig tilstand som blandt andet sættes i forbindelse med livsstils sygdomme såsom diabetes og hjerte kar lidelser. Og samtidig vil du blot blive trættere og endnu mere uoplagt i det daglige hvis du lader din snorken udvikle sig til søvn apnø.

Derfor er det en god idé at få tandlægen til at give sin vurdering af din egnethed når det gælder udfærdigelse af en personlig snorkeskinne. I langt de fleste tilfælde vil der være en god prognose.

Gør livet nemmere med en snorkeskinne

De fleste mennesker, som døjer med snorken, vil nemlig kunne få rigtig god gavn af en snorkeskinne. Først og fremmest kan du minimere risikoen for udvikling af søvn apnø. Du bliver friskere og mere energisk i det daglige. Og så vil din sengepartner ikke føle sig generet af dine natlige lyde.

Bestil tid til måltagning i forbindelse med tilvirkning af snorkeskinne på tandlaegernesoeborg.dk

Flere Nyheder