Få et tilbud på maling af bolig ved professionel maler

26 april 2019 Astrid Pedersen
Få et tilbud på maling af bolig ved professionel maler

Står maling af din bolig højt på to do og ønskelisten her til sommer? Så bør du overveje at lade en professionel maler forestå opgaven – for det bedste resultat.

En dygtig maler kan give dig de vægge og lofter, du drømmer om

Selv om man sagtens som lægperson kan male sine vægge og lofter, er der meget, der taler for at man anvender en professionel maler. Der er mange fordele ved at få professionel hjælp til maling af sit hus eller af sin lejlighed. For det første slipper du for en hel del besvær, som er tidkrævende og slidsomt. Du skal ikke ud og købe materialer og udstyr selv, når du allierer dig med en maler.

Hvis du selv vælger at male vægge og lofter i din bolig, skal du ikke alene ud og købe materialer i form af primer (også kendt som blåt vand eller Mikrodispers), grunder og maling. Du skal også skaffe malertape og afdækning i form af plast eller pap samt sandpapir og Polyfilla. Sidder der tapet eller væv, som skal fjernes, kræver dette også ofte særligt udstyr. Og der ud over skal du selvfølgelig købe pensler, ruller, bakker og andet udstyr til maleropgaven – udstyr, du muligvis ikke får brug for igen.

For det andet er selve opgaven med at få væggene smukke og ensartede måske mere krævende, end du tror. Er væggene meget ujævne eller fyldt med skrammer, kan det være nødvendigt at opsætte filt eller væv forud for påføring af maling. I helt grelle tilfælde kan en fuldspartling anbefales – og her bør du under alle omstændigheder få professionel hjælp.

Find en billig maler hos Malerkanonen

Det behøver ikke at være specielt dyrt at få malet boligen af en professionel maler. Du kan for eksempel gå ind på https://malerkanonen.dk/maler/ og få et godt tilbud på maling af dit hus eller af din lejlighed – 100% gratis og uforpligtende.

Flere Nyheder