Facadedøren er det første dine gæster ser

12 oktober 2021 Mette Pedersen

advertorial

Skab et godt indtryk af din bolig med en fordør eller facadedør, som er pæn og nydelig. Det er den dør, der giver folk det første indtryk af det hjem, du bor i. 

Hvis du gerne vil bo på en indbydende måde i en bolig, der byder folk velkommen, så er du nødt til at tænke over, hvordan din fordør ser ud. Den er det første, dine gæster ser, når de besøger dig, og derfor har dens udseende stor betydning for deres oplevelse af dit hjem.

Intet hjem uden en dør

Forestil dig, at du skal besøge et fremmed menneske eller folk, du kender godt, i deres hjem. Hvad er det første, du bider mærke i?

Det er formentlig indgangen til deres hjem, om det ser velplejet og rart ud. Og det er præcis derfor, du skal sørge for at have en ordentlig dør i din bolig. Det er noget af det første, folk ser, når de besøger dig. Er døren slidt, beskidt og skadet, vil man som gæst automatisk tænke, at her bor en person, som er sjusket og beskidt. 

Det er du formentlig ikke, men det er det indtryk, døren kan give. Er det lidt fjollet? Ja, men det er realiteten og derfor spiller din fordør en vigtig rolle i din bolig.

Du skal samtidig tænke over, om du dør er forsvarlig at bo med, ellers er det måske på tide at skifte den ud. Hvis den er gammel og utæt, så koster det måske mere på varmeregningen på den lange bane ikke at skifte den ud, end hvis du investerer i en ny. Og så er der hele spørgsmålet omkring sikkerhed – en gammel dør er nemmere at bryde ind gennem, end en ny og tilpas sikker dør.

Der er altså flere ting, som spiller ind, hvis du går og overvejer at skifte dine facedøre ud – gør du det, så kan du se mere lige her: https://klarvinduer.dk/dore/facadedore

Flere Nyheder