Find det rette filter til dit ventilationsanlæg

30 november 2020 Silje Hansen

Har du enten et ventilationsanlæg i din bolig eller sommerhus, er det sikkert noget du får stor gavn af nu. Det kan særligt være en fordel, hvis det bliver for varmt eller koldt udenfor. De fleste vælger et ventilationsanlæg for at sikre et godt indeklima som passer til årstiden. Her kan du holde din bolig eller sommerhus i den temperatur som du selv foretrækker.

Det kommer dog ikke uden om at der bliver behov for at udskifte filtret en gang imellem, for at sikre at det er sund og ren luft, som kommer ind i din bolig. Hvis ikke det bliver skiftet i tide, vil du i stedet få snavs og skidt med ind i gennem luften, som har sat sig i filteret med tiden. Det er hverken sundt eller rart. 

Hvilket filter skal du vælge til dit ventilationsanlæg?

Er du i tvivl om, hvilket filter du skal vælge til dit ventilationsanlæg, kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Først og fremmest skal du undersøge, hvilke filtre der passer til dit ventilationsanlæg.

Er du på jagt efter et filter der er godt mod pollenallergi og som er kompromisløs i kvaliteten, skal du vælge et filter fra Genvex. Et Genvex filter er udviklet efter høje standarder, hvorfor det også er et af de bedste brands, når det kommer til filtre. Her kan du vælge mellem en lang række af forskellige filtre til forskellige ventilationsanlæg. 

For at få den bedste effekt af dit Genvex filter, anbefaler vi at du udskifter det 1-2 gange om året.

Hvor kan du købe Genvex filtre?

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe et Genvex filter, kan vi varmt anbefale dig at besøge filternew.dk. Her finder du et stort udvalg af forskellige Genvex filtre til konkurrencedygtige priser. Der er dermed garanti for en god handel, som du kan nyde godt af gennem dit ventilationsanlæg. 

Flere Nyheder