Hvordan laver man SEO i 2018?

Søgemaskineoptimering er i konstant udvikling, så det er vigtigt at være up to date med, hvad der skal til for at blive rangeret højt hos søgemaskinerne i det Herrens år 2018.

Det vigtige ved seo i 2018 er at forstå, at som med så mange andre ting her i livet, er de fleste ting i konstant udvikling, så den strategi, du for eksempel lagde for SEO-optimering i 2016, trænger nok til en kraftig revurdering i det indeværende år, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at lande blandt de øverste resultater hos især Google med din hjemmeside.

Der findes rigtig mange faktorer, der definerer, hvor relevant søgemaskinerne finder din hjemmeside i forhold til det eller de søgeord, du gerne vil findes på. Nogle af disse faktorer har gennem tiden haft større og mindre indflydelse på, hvordan din hjemmeside bliver indekseret, så hvis du har lært en strategi for nogle år siden, hvor du vægtede en faktor højt, er det formentlig relevant at sætte sig ind i, hvilke faktorer, som søgemaskinerne fokuserer på nu om dage.

Som nævnt er en af de populære søgemaskiner Google, og hos dem sker der også stor forandring. Deres algoritme for, hvordan de rangerer søgeresultater efter brugernes søgning kontra din hjemmesides indhold, udvikler sig konstant.

Sørg for at holde dig opdateret med din SEO-strategi, for måske vil din strategi i begyndelsen af 2018 ikke have megen relevans i slutningen af 2019.