Kan du spotte, hvor den næste mode vil komme fra?

19 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er de mennesker, der kan spotte på miles afstand, hvad der kommer til at blive det næste modefænomen, og de har oftest ret i fire ud af fem tilfælde.

Det er de mennesker, som der tager en dille til sig, inden det er blevet en dille – som kunne være Mads Z smykker – og når der så er gået et par måneder, så begynder alle andre mennesker også at gå med den slags smykker.

Men så gider man dårligt selv at gøre det, for nu er det blevet populært, og man vil gerne skille sig ud; så man gemmer de smykker til på et tidspunkt, hvor det bliver retro-moderne at gå med dem.

Man kan ende med at have en formodning om, at de her mennesker er dem, som der er med til at diktere moden, men det er ens ven, og vedkommende er ikke en kendt designer, influencer eller lignende, så hvad er hemmeligheden?

image

Være med på moden, før den indtræffer

Den er den slags mennesker, som der er forud for selv firstmovers, og som regel skal man kigge til udlandene efter den slags, selvom der da sker ting og sager i vores egen andedam, hvor man kan fremhæve de nævnte smykker.

Desuden er det ikke altid sjældent, at det ikke er de samme kilder, som der giver den samme slags mode, da det også kommer an på, om man ser på sko, smykker, kjoler, musik eller noget helt andet.

Så den her person er meget mobil og god til at spotte tendenser, før de er ved at ske, fordi de kigger efter, hvor tingene ulmer i undergrunden, inden det begynder at komme op til overfladen, og her er nogle kendetegn, som der plejer at gøre sig gældende, når ting bliver moderne.

Moden kan komme og gå, men det er sjovt, når man er god til at se den komme og ikke være den, der hopper med, når den går af mode.

Flere Nyheder