Kom ud i plænens hjørner med en græstrimmer

23 juni 2022 Niels Geckler

editorial

Har du bøvl med at komme ud i alle kroge og hjørner, når du slår plænen? Måske er en græstrimmer den helt rette løsning for dig. Tjek https://www.prishammeren.dk/shop/makita-graestrimmere-494c1.html 

I sommerhalvåret skal græsset ofte klippes i de danske haver. En gang regn og efterfølgende sol, og så vokser græsset hurtigt. Det kan nemt blive flere gange om ugen, at man skal slå plænen, hvis den skal holdes pæn, jævn og trimmet, selv om mindre også kan gøre det hvis man ikke er så ambitiøs med havens udseende.

Desværre oplever man ofte, at der kan være problemer med at komme i de smalle og kringlede dele af haven. Desuden kan det være vanskeligt at komme helt tæt på murværk og genstande i haven som træer og flagstang med videre. Her kan man simpelt hen ikke manøvrere med plæneklipperen og særligt ikke med en havetraktor. Og hvad gør ma så med de totter, der står tilbage ? Måske tænker du “pyt med det” og lægger dig i en havstol med en avis. Men hvis du gerne vil have et mere færdigt resultat kaster du dig måske over de tjavsede totter af græs med en saks – med ømme knæ og ondt ryggen som resultat.

Makita græstrimmer

Græstrimmeren kan løse problemet

Men du kan også vælge at gå ud og anskaffe dig en græstrimmer. En græstrimmer er en lille maskine, der minder om en buskrydder – bare i noget mindre format. Den kræver ikke samme sikkerhedsudstyr, larmer mindre og er lettere at bære og styre. Til gengæld er den slet ikke nær så kraftig som buskrydderen.

Men det gør ikke noget, for den skal kun bruges til at slå græsset de steder i havne, hvor plæneklipperen ikke kan komme. De større vækster af ukrudt og så videre må du så håndtere på anden vis – for eksempel med en benzindrevet buskrydder eller lignende. 

Flere Nyheder