Kurser, dit firma kunne have gavn af

29 september 2021 Steffen Hansen

Kurser er aldrig dårlige at tage. Der kommer hele tiden nye programmer eller løsninger inden for diverse områder, hvor det kræver undervisning af professionelle. Et kursus kan give dine medarbejdere et kompetence løft, så i sammen som firma står endnu stærkere. Hvis du mangler inspiration til, hvilke kurser du kan tilbyde dine medarbejdere, så kan du læse med i det her indlæg.

 

 

 

 

1. Adobe Creative Suite

Hvis du gerne vil forberede det grafiske arbejde, som dine marketingmedarbejdere sidder og laver til daglig, så kan du overveje et kursus  Adobe-pakken. Adobe programmer bliver brugt i mange sammenhænge, såsom alt fra grafisk design til større eller mindre videoproduktioner. Det kan godt være, at de fleste af dine medarbejdere er bekendt med programmerne, men der kommer hele tiden nye opdateringer, som de måske ikke kender til. Derfor kan et kursus i Adobe blive en realitet for dig og dine medarbejdere.

 

2. Project 

Hvis du vil forberede projektledelsen i dit firma, så kan du give dine medarbejdere et project kursus. Med et project kursus kan du få redskaber til, hvordan du strukturerer projekter. Project er et program, der er del af den samlede Microsoft Office pakke. Med indsigt i Microsoft Project, kan du fremadrettet sikre gode resultater og dine medarbejdere kan komme i mål med større projekter. Ligesom de andre Microsoft programmer, så kan Project gøre hverdagen nemmere med it-systemer, der bare fungerer. 

 

3. Business Intelligence

Hvis du er ejer af et større IT-virksomhed, så kan kurser i nyere og opdateret software-programmer være aktuelt for dig. Med et kursus i Business Intelligence kan du få viden om de nyeste software løsninger, så du får de rette datamodeller og metoder til databehandling. Under Business Intelligence er der en række programmer, som er nødvendige at kende til, hvis du sidder med rapportering, dataindsamling eller dataanalyse. Det er alt fra SQL til Excel, så omfanget spænder sig bredt. 

 

 

Flere Nyheder