Lad din tandlæge hjælpe dig med at bevare bisserne intakte

17 september 2021 Astrid Pedersen

Leder du efter en ny tandlæge, som kan hjælpe dig med at bevare dit blivende tandsæt? Så bør du vælge en klinik tæt på din bopæl.

Gå trygt til tandlæge i Vallensbæk

Er du bosat syd for hovedstaden på den københavnske vestegn, nærmere betegnet Vallensbæk, Albertslund og omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Mille Kjær som din faste tandlæge.

Tandlæge Mille Kjær har igennem flere år betjent glade og tilfredse tandlæge patienter og hjulpet både børn, unge og voksne til flotte og funktionelle tandsæt. Med hjælp fra Tandlæge Mille Kjær vil du få de bedste forudsætninger for at bevare dine tænder smukke og sunde hele livet igennem.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlæge Mille Kjær som min faste tandlægeklinik?

Den hyggelige og vel udstyrede klinik har sin centrale beliggenhed på strandvejen i Vallensbæk, tæt på offentlige transportmidler og med gode muligheder for parkering. Du bliver budt velkommen i klinikken af dygtige og erfarne personaler i form af tandlæge, tandplejer og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig med dine tænder.

Når du vælger Tandlæge Mille Kjær som din tandlæge i Vallensbæk er du sikret en behandling som på én og samme tid er personlig og professionel. Uanset om du blot skal have udført et rutinemæssigt tand eftersyn med en dertil hørende rensning af tænder og tandkød, eller du kigger på en mere omfattende behandling, kan Tandlæge Mille Kjær hjælpe dig.

Hos Tandlæge Mille Kjær kan du få udført standard tandbehandlinger så som lapning og genopbygning af tænder ved hjælp af plastfyldninger samt montering af kunstig tandkrone eller isættelse af implantat. Du kan få fjernet tænder kirurgisk eller ved tandudtrækning. Og Tandlæge Mille Kjær rådgiver gerne omkring kosmetiske tandbehandlinger så som tandregulering med bøjle eller blegning af tænder.

Du kan bestille tid til dit første besøg i klinikken via hjemmesiden milletand.dk.

Flere Nyheder