Nogle gange er sexlegetøj bedre end sex!

28 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Nogle gange er sexlegetøj bedre end sex!

Denne artikel skal til dels være til at skyde en populær myte ned og så for at fortælle, at hvis nogen kender dig bedst, så er det altså dig.

For det første vil vi lige slå fast, at man kan have svært ved at definere, hvad “sex” egentlig er for en størrelse, selvom det er sjovt at tænke på, at uden sex overlever arten ikke, og vi taler meget om emnet, men alligevel er det ret så tabubelagt – specielt når det kommer til selvnydelse.

Men vi tager fat i den definition, som de fleste forestiller sig: at der sker samleje med formentlig penetration mellem to eller flere mennesker, selvom det er vores påstand, at mindre også kan gøre det ud for sex.

Derfor er den første myte, vi skal have skudt ned, at sexlegetøj er til som en erstatning for sex, fordi vedkommende ikke kan skaffe sig en partner.

For det første vælger mange specielt moderne mennesker bevidst ikke at have en partner, fordi det passer bedst til deres livsstil, og for det andet har de oplevet noget af det bedste nydelse ved at forkæle sig selv med blandt andet sexlegetøj.

For selv med en fast partner kan personer opleve, at vedkommende aldrig rigtig lærer ens krop helt at kende, selvom det spændende kan være, at man aldrig ved, hvad der sker – og så har vi ikke engang nævnt partnere, man er sammen med for første gang eller få gange.

Det kan blive en akavet og pinlig affære på linje med ens første samleje…

Men hvem ved altid, hvor det lige føles rarest henne lige nu?
Hvem ved, hvornår man har lyst?
Og hvem ved, hvornår man ikke har lyst?

Svaret er – nemlig – en selv, og man ved lige, hvilket sexlegetøj der passer til en bedst.

Så tjek da lige Purepleasure ud, hvor du kan finde meget spændende sexlegetøj!

Flere Nyheder