Øget velvære til daglig med fysiurgisk massage

08 marts 2021 Astrid Pedersen

Døjer du med vedvarende eller hyppigt tilbagevendende smerter og spændinger i ryg eller nakke? Så kan du med fordel prøve et behandlingsforløb med fysiurgisk massage.

Hvad indebærer fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en massage form som arbejder i dybden med kroppens muskler og bindevæv. Med udgangspunkt i din anatomiske opbygning og under hensyntagen til dine eventuelle skader og skavanker vil en fysiurgisk massør ved hjælpe af lange strøg og faste tryk med fingre, knoer og albuer bearbejde muskler og sener for der igennem at styrke blod cirkulationen og løsne spændinger og stivhed i vævet.

Fysiurgisk massage er især populært når det handler om behandling af stram muskulatur, hårdt bindevæv og myoser. Ved hjælp af fysiurgisk massage kan en massør skabe balance i din muskulatur og samtidig stimulere kroppens kredsløb således at affalds stoffer som har ophobet sig i muskler og væv fjernes på naturlig vis. På den måde kan fremtidige ubalancer forebygges, og kroppen får på samme tid en chance for at restituere og opbygge sit naturlige forsvar.

Hvad kan jeg opnå med fysiurgisk massage?

Med fysiurgisk massage kan du, foruden fysisk velvære og afspænding, opnå mere ro og harmoni på det mentale plan. Dette skyldes at fysiurgisk massage faktisk kan virke stress forebyggende idet massage får kroppen til at producere endorfiner.

Disse signal stoffer, som også kaldes kroppens egne lykkepiller, fortæller det sympatiske nerve system at det skal tage en pause. Så får kroppen mulighed for at nulstille sig og dermed lægges der en dæmper på stress symptomer. Dette fører til såvel bedre fordøjelse som til en dybere nattesøvn, hvilket giver dig mere overskud og energi i hverdagen.

Der er således alle mulige gode grunde til at opsøge fysiurgisk massør Dorthe Margrethe Sørensen for en omgang fysiurgisk massage i Århus. Du kan booke tid til behandling på hjemmesiden dorthemargrethe.dk.

Flere Nyheder