Privat lån til alle formål

06 maj 2021 Astrid Pedersen

Står du i en situation, hvor din ellers sunde økonomi ikke helt slår til, kan du overveje at optage et privatlån. Et privatlån er karakteriseret derved at det er et forbrugslån som udstedes af et bank eller af et penge institut til en privat låntager.

Du vil kunne ansøge om optagelse af et privatlån hos din egen bank eller hos en online långiver. I sidste tilfælde vil du typisk kunne få udsted lånet hurtigere end hvis du vælger at skulle låne hos egen bank.

Hvad kan jeg bruge et privatlån til?

Et privatlån kan bruges til lige præcis hvad der passer dig. Med et privatlån kan du finansiere din næste ferierejse eller købe et par nye, lækre støvler.

Du kan bruge dit privatlån til at indrette dit hjem, eller til at give dit barn en stor flot konfirmationsfest, studenterfest, eller atten års fødselsdag. Eller du kan optage et privatlån for at dække en uforudset udgift i forbindelse med en akut opstået nødsituation.

Det eneste du skal være opmærksom på ved optagelse af et privatlån er at du skal være i stand til at betale lånet tilbage igen. Som regel vil du blive pålagt at betale lånet ud gennem månedlige afdrag – dette vil fremgå af din låne aftale.

For at sikre at du er i stand til at betale disse afdrag bør du altid lægge et budget inden du optager lånet. I budgettet skal der være afsat plads til afdragene. På den måde beskytter du dig selv mod strafgebyrer og mora renter som pålægges lånet hvis det ikke betles tilbage som aftalt. Og så er det at lånet kan gå hen og blive vældig dyrt for dig.

Hvor kan jeg tage et privatlån online?

Hos Ikano Bank kan du altid ansøge om et online lån – læs mere på hjemmesiden ikanobank.dk.

Flere Nyheder