Robotplæneklipper – Den perfekte gave til dig selv

29 juli 2020 Athene Eriksen

Installation af robotplæneklipper – Fordi du ikke behøver gøre alting selv 

Med alle de mange gøremål vi har i hverdagen, kan det ind imellem være svært at finde tid til det hele. Derfor kan det være smart at uddelegere nogle af de opgaver, som optager meget af din tid. Det kan du eksempelvis gøre, ved at få installeret en robotplæneklipper. Monteringen er hurtig og fungerer ved at der graves en kanttråd ned, langs med konturene af din have. På den måde er dine blomster i sikkerhed, mens du får knivskarpe linjer, på klipningen af din græsplæne. Da denne skal installeres i en bestemt dybde og skal teknisk tilsluttes, vil det være fordelagtigt at få en fagmand til at installere den. Så du ved at opgaven bliver varetaget af en professionel, som udfører disse på daglig basis. Vi kan også tilbyde dig yderst konkurrencedygtige priser på monteringen, baseret på størrelsen af arealet som skal dækkes. 

På den måde er det eneste du skal gøre, at tænde for kontakten, når din plæne trænger til en lille optimering. Så skal du ikke bekymre dig om udseendet af din have, næste gang du inviterer folk over, fordi det allerede er blevet ordnet for dig. Når du skal have installeret din robotplæneklipper, er der et par detaljer, som vil være fornuftige at tage højde for: 

• 1. Ladestationen kræver et udendørs strømstik – hvor har du et tilgængeligt?
• 2. Ladestationen har bedst af en skyggefuld placering – det forlænger robottens levetid.
• 3. Hvis græsset er nyslået, får du optimalt skarpe kanter på nedlægningen af kanttråden.

Disse detaljer vil være til din fordel at udføre, da det vil sikre din glæde over din investering, i mange år fremadrettet. Vi har alle nok at tænke på i disse moderne tider, vedligeholdelse af din græsplæne er ikke længere en af dem. 

Vil du gerne vide mere omkring installation af robotplæneklipper? Så kan du med fordel se med her. 

Flere Nyheder