Styrk dine medarbejderes BI kompetencer med Business Intelligence kurser

09 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du på udkig efter en måde, hvorpå du kan få din virksomhed til at blomstre i en grad, så den for alvor brænder igennem i forhold til konkurrenterne? Så skal du overveje Business Intelligence.

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence – som oftest forkortet til BI – er en særlig disciplin inden for forretnings udvikling og analyse. Der er mange definitioner på Business Intelligence samt meninger om hvad BI egentlig indebærer.

Helt kort fortalt handler Business Intelligence om at levere relevant og pålidelig information til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Formålet med Business Intelligence er at indsamle og formidle den information som skal danne grundlag for de bedst mulige forretnings beslutninger.

Hvis du ønsker adgang til nøjagtige og forståelige oplysninger som kan hjælpe dig til at styre din organisation i den rigtige retning er BI vejen at gå. Og til det formål skal du bruge de rette værktøjer så dine medarbejdere i Research and Development eller i din Business Intelligence afdeling har de stærkeste forudsætninger for at kunne levere de mest præcise data.

Giv dine medarbejdere de rette Business Intelligence redskaber at arbejde med

Her står du så over for et valg: Skal du investere i en stor forkromet BI platform som kan give adgang til spændende analyser og rapporter, eller skal du uddanne dine medarbejdere i at bruge de for hånden værende redskaber som for eksempel Microsoft Excel og SQL Server i kombination med diverse Data warehouse applikationer – eller måske begge dele?

Én ting er sikker: Jo bedre du uddanner dine medarbejdere, des stærkere resultater. Og derfor kan du med stor fordel forkæle medarbejderne med en opgradering af deres kompetencer gennem et vel tilrettelagt BI kursus.

Hos den københavnske IT kursus udbyder 4D finder du en bred vifte af Business Intelligence kurser på alle niveauer – se dem alle på 4d.dk.

Flere Nyheder